Ο Φάνης Σπανός στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Φάνης Σπανός στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 2 Μαϊου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Αλλάζουμε… Στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός επισκέφθηκε τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου Κρεμαστό, Τραχήλι, Παρθένι, Άγιο Ιωάννη, Άγιο Λουκά, Νεοχώρι, Λοφίσκο, Άγιο Γεώργιο, Ωρολόγιο, Οριό, Μονόδρι, Θαρρούνια και Βρύση, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ιδιαίτερα ζητήματα που επισημάνθηκαν είναι η κατασκευή του κεντρικού δρόμου Χαλκίδας-Κύμης, η επισκευή και αναβάθμιση των συνδετηρίων οδών μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων και η αναβάθμιση των υποδομών υγείας της περιοχής.
Επίσης, ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και για τους τρόπους αναβάθμισής του.

Επίσης, ο Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το Αλιβέρι και συζήτησε με τους εργαζόμενους των δημοσίων υπηρεσιών που βρίσκονται στην πόλη (Δ/νση Γεωργίας και Ανάπτυξης, Δ/νση Μεταφορών, Δασαρχείο Αλιβερίου και Πυροσβεστική Υπηρεσία).
Τέλος, επισκέφθηκε το κέντρο υγείας και το ΙΚΑ Αλιβερίου και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω υπηρεσίες.

Ο Φάνης Σπανός , μετά τις παραπάνω επισκέψεις και συζητήσεις, δήλωσε ότι τα προβλήματα τις περιοχής είναι σύνθετα και είναι επιβεβλημένη η συνεργασία Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπισή τους.
Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα γίνει πράξη την προσεχή αυτοδιοικητική περίοδο και ενωμένη η αυτοδιοίκηση του νομού θα θέσει τις προτεραιότητες της και θα διεκδικήσει την επίλυση των σημαντικών έργων ανάπτυξης που χρειάζεται η περιοχή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA