Ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο από τον Στάθη Μπούκουρα στην βουλή! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο από τον Στάθη Μπούκουρα στην βουλή! ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι παρακολουθούσαν οι βουλευτές τον Ευστάθιο Μπούκουρα να κλαίει γοερά στο βήμα της Βουλής - Τον χλεύαζαν από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρης, Γερμενής και Μίχος
«Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα. Με λεξοτανίλ και λαντόζ»
Πολλά που δεν έχουν προηγούμενο έγιναν σήμερα στην Βουλή. Εκτός από την μεταγωγή προφυλακισμένων βουλευτών, ένα άλλο γεγονός προκάλεσε αμηχανία στην Ολομέλεια και δεν ήταν άλλο από το ξέσπασμα του προφυλακισμένου ανεξάρτητου πλεον βουλευτή Ευστάθιου Μπούκουρα, ο οποίος από τα μισά της τοποθέτησής του έκλαιγε γοερά και φώναζε συνεχώς: «Τα παιδιά μου με ρωτούν: Πατέρα γιατί είσαι στην φυλακή;»
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπούκουρας άρχισε να κομπιάζει και έκανε μια μεγάλη παύση.
Τότε άφησε στην άκρη τα χαρτιά του και είπε ότι τα καταθέτει στα πρακτικά. Από εκείνη την στιγμή και μετά άρχισε να κλαίει με λυγμούς και να μιλάει σε έντονο προσωπικό ύφος για την προφυλάκισή του αλλά και την προσωπική του ιστορία.
Σημειώνεται ότι καθόλη την διάρκεια του ξεσπάσματός του, τον χλεύαζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος.

Ολοκληρώνοντας το ξέσπασμά του ο Ευστάθιος Μπούκουρας και κατευθυνόμενος στα έδρανα των ανεξάρτητων βουλευτών βουλευτές των ΑΝΕΛ του είπαν: «Το κεφάλι σου ψηλά» και στην συνέχεια τον χαιρέτισαν δια χειραψίας. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA