Χανιά: Πρωτοφανής τραγωδία με γυναίκα - Πέθανε από αντίδωρα που της έκατσαν στο λαιμό και την έπνιξαν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χανιά: Πρωτοφανής τραγωδία με γυναίκα - Πέθανε από αντίδωρα που της έκατσαν στο λαιμό και την έπνιξαν!

Η γυναίκα βγαίνοντας από το εκκλησάκι που είχε πάει για να προσευχηθεί έπεσε κάτω και όλοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτίων...
Προσπαθώντας να μασήσει αντίδωρα πνίγηκε μια 90χρονη Χανιώτισσα το πρωί της περασμένης Κυριακής (15-06-2014) στο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά στο Δεσποτικό.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό μετά από ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από τον ιατροδικαστή Κρήτης κ. Σταμάτη Μπελιβάνη.
Η γυναίκα βγαίνοντας το πρωί της Κυριακής από το εκκλησάκι έπεσε κάτω.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτιων καθώς η γυναίκα ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας.
 
 Σύμφωνα με το haniotika-nea.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλονταν σε πνιγμό!
«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της. Προήλθε από πνιγμό.
Η γυναίκα μάσησε 3-4 αντίδωρα και προκλήθηκε απόφραξη του αναπνευστικού» είπε ο κ. Μπελιβάνης μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα.».
Ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο περιστατικό.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA