Εύβοια: Πρόγραμμα κατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων σε ΜΜΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εύβοια: Πρόγραμμα κατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων σε ΜΜΕ

H Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το Πρόγραμμα κατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων σε ΜΜΕ που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ.
Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Πρόγραμμα κατάρτισης/ επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους», που υλοποιεί η ένωση, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007 – 2013».

Τα προγράμματα της δράσης προβλέπεται να υλοποιηθούν σε όλους τους νομούς 13 περιφερειών της χώρας (8 περιφέρειες σύγκλισης, 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου & 2 περιφέρειες σταδιακής εισόδου).
Ειδικά για την Εύβοια, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, θα υλοποιηθούν 2 προγράμματα, απογευματινές ώρες και εκτός λειτουργίας των καταστημάτων.

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι:
1. Έξοδος από την κρίση: Τεχνικές παρέμβασης στη λειτουργία της επιχείρησης και αντιμετώπιση της κρίσης και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας ‐ Η λειτουργία της επιχείρησης στο περιβάλλον της Οικονομικής Κρίσης

2. Έξοδος από την κρίση: Κλαδικοί σχηματισμοί – Συστάδες Επιχειρήσεων

Η κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες , θα επιδοτείται με 5 € (μεικτά) ανά ώρα και τα προγράμματα θα υλοποιηθούν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.
Ωφελούμενοι των προγραμμάτων είναι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες με προσωπικό έως 3 άτομα.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ.: 22210-87003 (πρωινές ώρες) & 6979553462 κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA