Ερέτρια: Έκρυβε τα ναρκωτικά στο εξοχικό του! Συνελήφθη 34χρονος επιχειρηματίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ερέτρια: Έκρυβε τα ναρκωτικά στο εξοχικό του! Συνελήφθη 34χρονος επιχειρηματίας

Συνελήφθη 34χρονος επιχειρηματίας, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών στην Ερέτρια - Κατασχέθηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν συνολικά 57 γραμμάρια αποξηραμένων φυτικών τριμάτων κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2 περίπου μέτρων.
Συνελήφθη, χθες (17-07-2014) το πρωί στην Ερέτρια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 34χρονος Αθηναίος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν νομότυπες έρευνες σε οικία και εξοχική κατοικία του 34χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
16 νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αποξηραμένων φυτικών τριμάτων κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 57 γραμμαρίων,

-πλήθος νάιλον συσκευασιών, κενών περιεχομένου, πρόσφορες για την συσκευασία και άλλων ποσοτήτων κάνναβης, καθώς και

-ένα δενδρύλλιο κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους δύο περίπου μέτρων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA