Ηλεία: Του άνοιξε την πόρτα και τη μαχαίρωσε με γυαλί! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ηλεία: Του άνοιξε την πόρτα και τη μαχαίρωσε με γυαλί! ΦΩΤΟ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση τραυματισμού μιας γυναίκας στο κατώφλι του σπιτιού της στο Στρέφι Αρχαίας Ολυμπίας χθες το πρωί (19-08-2014)...
Η Παναγιώτα Λιαρομάτη, δέχθηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της, από άγνωστο άντρα.
Η γυναίκα άκουσε το χτύπημα στην πόρτα περίπου στις δέκα το πρωί.
Αν και η αυλόπορτα ήταν κλειδωμένη, άγνωστο πως, ένας άντρας μελαχρινός και ψηλός, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μόλις άνοιξε την πόρτα, με αιχμηρό αντικείμενο την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.
ΦΩΤΟ από ilialive.grΣύμφωνα με το ilialive.gr, η γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον τρία χτυπήματα και αιμόφυρτη σωριάστηκε στο έδαφος. Οι τρεις κόρες της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, άκουσαν τις κραυγές πόνου της μητέρας τους και έτρεξαν σοκαρισμένες να την βοηθήσουν, ενώ την ίδια ώρα ο άγνωστος δράστης έφευγε τρέχοντας προς τα χωράφια.

Την ίδια στιγμή τα κορίτσια ειδοποίησαν τηλεφωνικά τον πατέρα τους που βρισκόταν στη δουλειά και μετά από λίγο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, η γυναίκα όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι της εμφανώς σοκαρισμένη.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη της επίθεσης.
Ήθελε να ληστέψει, να κλέψει, να τρομάξει ή να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα; Αν και πιο πιθανά φαίνονται τα σενάρια της απόπειρας κλοπής ή της πρόκλησης τρόμου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. «Με πήραν οι κόρες μου και μου είπαν πως κάποιος μαχαίρωσε τη μαμά. Έφυγα κατευθείαν για το σπίτι. Ο δράστης την χτύπησε τρεις φορές πιθανότατα με γυαλί. Η γυναίκα μου έκλεισε μετά το χτύπημα την πόρτα και αυτός έφυγε τρέχοντας μέσα από τα χωράφια, από όπου και ήρθε'' αναφέρει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA