Ληστεία μαμούθ σε τράπεζα στο Δίστομο - Πήραν όμηρο τον οποίο απελευθέρωσαν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ληστεία μαμούθ σε τράπεζα στο Δίστομο - Πήραν όμηρο τον οποίο απελευθέρωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής στην παραλία Διστόμου - Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις άρπαξαν 300.000 € - Φεύγοντας πήραν όμηρο τον ταμία της τράπεζας τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγη ώρα αργότερα
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία και την αντιτρομοκρατική μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που έκλεινε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία του Διστόμου.

Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, οι δράστες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις βαριά οπλισμένοι με αυτόματο ο ένας και πιστόλια οι άλλοι δυο,  αλλά πιθανότατα διέθεταν και τέταρτο συνεργό, περίμεναν αρκετή ώρα μέσα στη τράπεζα ώσπου να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση.
Άρπαξαν από μέσα γύρω στα 300.000 ευρώ, αλλά πίστεψαν ότι πατήθηκε το μπουτόν του συναγερμού και έφυγαν βιαστικά, παίρνοντας μαζί τους τον ταμεία της τράπεζας.
 
Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής και κατευθύνθηκαν προς την παραλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους με φουσκωτό.
Οι ληστές διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος προς την Κόρινθο, παίρνοντας μαζί τους τον όμηρο.
Όπως έγινε γνωστό τον απελευθέρωσαν στην παραλία του Κιάτου ενώ οι ίδιοι βγήκαν στην παραλία Λουτρών στο Ξυλόκαστρο όπου έκαψαν το σκάφος διαφυγής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους Νομούς Αργολιδος, Αχαίας και Κορινθίας με μπλόκα σε όλους τους δρόμους, ενώ στις έρευνες παίρνει μέρος και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία με κλιμάκιο και από τη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ληστεία σε τράπεζα στο Δίστομο - Οι δράστες πήραν μαζί τους όμηρο

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA