Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος «φοβήθηκε» το ΠΑΜΕ και δεν πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος «φοβήθηκε» το ΠΑΜΕ και δεν πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Την τελευταία στιγμή, ακύρωσε την επίσκεψη του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς ενημερώθηκε ότι τον περίμεναν μέλη του ΠΑΜΕ κρατώντας πανό...
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος παραθερίζει τις τελευταίες μέρες στο εξοχικό του, στην Δροσιά Χαλκίδας και σήμερα Παρασκευή, είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το νοσοκομείο Χαλκίδας. 
Από νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι του νοσοκομείου και μέλη του ΠΑΜΕ, περίμεναν κρατώντας πανό τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για την παρουσία τους, ανέβαλε την επίσκεψη και τελικά παρευρέθηκε σε σύσκεψη για το νέο νοσοκομείο που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Καρούζου, του δημάρχου Χρήστου Παγώνη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα εξέδωσαν ανακοίνωση οι νοσοκομειακοί γιατροί Ν. Εύβοιας:
"Φοβήθηκε, λέει, το ΠΑΜΕ ο κ. Αν. υπουργός
Και ποιός έχασε απ' αυτό ???
Αντί να τον υποδεχθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μην τον αφήσουμε να φύγει, χωρίς να δεσμευτεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις για κάλυψη των ελλείψεων, αφήσαμε τα θεσμικά όργανα να παρουσιάσουν και να ευλογήσουν τις προσπάθειές τους...
Από λεκτικούς βερμπαλισμούς και δηλώσεις έχουμε μπουχτήσει!
Είναι απαίτηση το νέο Νοσοκομείο όχι μόνο να τελειώσει , έργο που το έχει χρυσοπληρώσει ο Ελληνικός λαός με φόρους και χαράτσια ,αλλά και να στελεχωθεί με επαρκές μόνιμο ,ιατρικό,νοσηλευτικό,και διοικητικό προσωπικό.
Για να μην επαναληφθεί για ακόμη μία φορά το όνειδος και η απαξίωση ενός νέου Νοσοκομείου όπως αυτού της Θήβας." 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA