Τέσσερα και λίγα ήταν! Ο Λεβαδειακός διέσυρε τον Ηρακλή Ψαχνών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Τέσσερα και λίγα ήταν! Ο Λεβαδειακός διέσυρε τον Ηρακλή Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε με 0-4 στα Ψαχνά από τον Λεβαδειακό στο πρώτο του φετινό παιχνίδι (έστω και φιλικό) και απογοήτευσε τους οπαδούς του...
Όσο και ανέτοιμη να ήταν η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, όπως τονίζουν μερικοί "ανορθόγραφοι αθλητικογράφοι" δεν υπάρχει δικαιολογία για την σημερινή βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό στο πρώτο του φιλικό παχνίδι που έδωσε μάλιστα στα Ψαχνά.
Ο επίσης ανέτοιμος Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος και άξιζε να κερδίσει με ποιο πολλά γκολ, κάτι που προς τιμήν τους, παραδέχτηκαν και οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής του Ηρακλή.
Οι Ψαχνιώτες πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα τον σημερινό φιλικό αγώνα και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Σκόρερ: Μιλοσάβλιεφ 7', Ορτέγκα 33', Γουόρντεν 35', Παππάς 88'

Με τον Ηρακλή ξεκίνησαν οι: Μελισσάς, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας, Σικαλιάς, Πατσατζόγλου, Φουλάχ, Αγιάρνα, Μεντί, Φλίγκος. Επαιξαν και οι Ντούμας, Πολίτης, Μυλωνάς, Διλαβέρης, Στρατομήτρος, Ρόγκας, Γεωργόπουλος, Αργυρίου, Xατζηστάμου.

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Μοσχονάς, Τόμας, Κώτσιος, Πρόιτς, Μαχαίρας, Ζίτο, Κονέ, Ρ. Γκομεζ, Γουόρντεν, Μιλοσάβλιεφ, Α. Ορτέγκα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρατηλάτης, Παππάς, Γιάντσης, Αποστολόπουλος, Θέος, Μάγκας και Σκέμπης. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA