Στη φυλακή για δωροδοκία δύο εφοριακοί - Τα χρήματα που πήραν από επιχειρηματία στην Πάτρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στη φυλακή για δωροδοκία δύο εφοριακοί - Τα χρήματα που πήραν από επιχειρηματία στην Πάτρα

Στη φυλακή για δωροδοκία δύο εφοριακοί - Τα χρήματα που πήραν από επιχειρηματία στην Πάτρα Σε φυλάκιση ενός χρόνου καταδικάστηκαν πρώην προϊστάμενος της Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών και γυναίκα υπάλληλος της Υπηρεσίας από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πάτρας, για την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας...
Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά μια μεγαλύτερη δικογραφία από τον Απρίλιο του 2008, όταν οι δυο τους είχαν συλληφθεί καθώς στο γραφείο τους είχαν βρεθεί 30.000 ευρώ που τότε είχε παραδώσει ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Ανδρέας Μπενετάτος.

Σύμφωνα με το patratimes.gr, η συγκεκριμένη καταδίκη αφορά το ποσό των 2.000 ευρώ που είχε δώσει ο μηνυτής στους δυο εφοριακούς την Οκτωβρίου 2007 για να επισπεύσουν τη διαδικασία κλεισίματος των βιβλίων της επιχείρησής του.

Η υπόθεση ήρθε ένα χρόνο μετά στην επικαιρότητα όταν ο κ. Μπενετάτος έδωσε 30.000 ευρώ, όταν η δεύτερη κατηγορούμενη του δήλωσε πως είχε εντοπίσει πολλές παρατυπίες σε βιβλία του και αν δεν της έδινε τα χρήματα θα του επέβαλε πρόστιμο από 110 έως 350.000 ευρώ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA