Ανακοίνωσε Champions League και Europa League ο ΟTE TV! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ανακοίνωσε Champions League και Europa League ο ΟTE TV!

Ανακοίνωσε Champions League και Europa League ο ΟTE TV!Πλέον είναι επίσημο. Ο OTE TV απέκτησε για την τριετία 2015-18 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και του Europa League. Διαβάστε ποιες αλλαγές θα υπάρχουν σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα.
Ο OTE ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι απέκτησε για την επόμενη τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου.

Σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι φέτος θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Στο Champions League ο ΟΤΕ ΤV θα δείξει αποκλειστικά τους αγώνες των play off της διοργάνωσης ενώ μέχρι φέτος υπήρχε και ελεύθερο κανάλι που έδειχνε τη μία ημέρα. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό (το ελεύθερο κανάλι δεν έχει ανακοινωθεί ακήμη) αλλά η διαφορά είναι ότι το ματς θα μεταδίδεται παράλληλα και από τον OTE TV.

Στο Europa League δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από ελεύθερο κανάλι με εξαίρεση τον τελικό που θα αποφασίσει ο OTE TV σε ποιο κανάλι θα δώσει την παράλληλη μετάδοση.

Η ανακοίνωση
"Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League της τριετίας 2015-2018.

Ειδικότερα:

Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει αποκλειστικά τους 133 από τους 146 αγώνες και τους υπόλοιπους 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης, ως εξής:

Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης)".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA