Ραγδαίες εξελίξεις - Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο ΑΟ Κύμης - Ευθύνες σε Δήμο και διαιτησία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ραγδαίες εξελίξεις - Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο ΑΟ Κύμης - Ευθύνες σε Δήμο και διαιτησία


Ραγδαίες εξελίξεις - Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο ΑΟ Κύμης - Ευθύνες σε Δήμο και διαιτησία
Αφήνοντας αιχμές κατά του Δήμου και της διατησίας, ο ΑΟ Κύμης αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ δεν άφησε απαρατήρητη τη στάση του κόσμου που δεν στήριξε την ομάδα στο ξεκίνημα της Γ' Εθνικής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης ενημερώνει τους φιλάθλους για την διακοπή της συμμετοχής της ομάδας ποδοσφαίρου στην Γ' Εθνική Κατηγορία για την συνέχεια του πρωταθλήματος 2014-2015, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και έλλειψης δυνατότητας κάλυψης των αναγκών της ομάδας. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ. 

Με την έναρξη της φετινής περιόδου η διοίκηση όπως κάθε χρόνο ήρθε σε επαφή με φιλάθλους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά. Δυστυχώς όμως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπήρξε ανταπόκριση ή τήρηση των όσων μερικοί εξ αυτών υποσχέθηκαν. Προτείναμε ακόμη σε κάποιους συντοπίτες μας που θεωρούμε ότι έχουν τις οικονομικές δυνάμεις, να αναλάβουν την ομάδα αλλά και εκεί αντιμετωπίσαμε άρνηση. 

Πρόσφατα επίσης νοιώσαμε για τα καλά την απαξίωση της Ιστορικής ομάδας του τόπου μας από την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία αντί να σταθεί αρωγός και να συνδράμει με τις δυνάμεις που διαθέτει στην ομάδα που εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά τον Δήμο μας πανελλαδικά, δυστυχώς το μόνο που έκανε ήταν να θέτει εμπόδια στην προσπάθειά της. 

Αρκεί να αναφέρουμε ότι διέκοψε ακόμη και την παροχή λεωφορείου για τις μετακινήσεις του Α.Ο.Κ., επιβαρύνοντας τη διοίκηση με επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία. Συνάμα η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί πλήρως για την επισκευή- συντήρηση του γηπέδου, αλλά και για τις εργασίες που επιβάλλεται άμεσα να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί το συντομότερο η επιβαλλόμενη πλέον άδεια λειτουργίας του»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA