Από γάμο σε γάμο ο Τσίπρας - Μετά τη Ζωή, ο Μπάρκας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Από γάμο σε γάμο ο Τσίπρας - Μετά τη Ζωή, ο Μπάρκας (ΦΩΤΟ)

Από γάμο σε γάμο ο Τσίπρας - Μετά τη Ζωή, ο Μπάρκας (ΦΩΤΟ)Μια εβδομάδα μετά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε από χθες και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, που ενώθηκε, με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αναστασία, παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αρχαία Επίδαυρο, ο Κώστας Μπάρκας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Παπαϊωάννου.


Δίπλα του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του κόμματος.

Στην Αρχαία Επίδαυρο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, ο Νίκος Βούτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Βίτσας κ.α.

Εκπροσώπηση είχε και η τοπική αυτοδιοίκηση του Ν. Πρέβεζας, με το Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή και αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, ενώ στο γάμο παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζάψας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA