Ερέτρια: Αγωνία για τα φέρι μποτ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Αγωνία για τα φέρι μποτ!

Συνεδρίασε η Επιτροπή για το θέμα του επικείμενου κλεισίματος της πορθμειακής γραμμής Ερέτριας-Ωρωπού από 1ης Νοεμβρίου... Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εν λόγω επιτροπή κατόπιν συζήτησης αποφάσισε ομόφωνα: να προσκαλέσει τους πλοιοκτήτες της παραπάνω αναφερόμενης πορθμειακής γραμμής μέσα από λεπτομερή διάλογο, να βρεθεί αποδεκτή λύση για την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων της γραμμής και τους χειμερινούς μήνες.
Συνεδρίασε η Επιτροπή για το θέμα του επικείμενου κλεισίματος της πορθμειακής γραμμής Ερέτριας-Ωρωπού από 1ης Νοεμβρίου...
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εν λόγω επιτροπή κατόπιν συζήτησης αποφάσισε ομόφωνα: να προσκαλέσει τους πλοιοκτήτες της παραπάνω αναφερόμενης πορθμειακής γραμμής μέσα από λεπτομερή διάλογο, να βρεθεί αποδεκτή λύση για την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων της γραμμής και τους χειμερινούς μήνες.
 
Την ίδια ώρα υπάρχει αντίδραση και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Το Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος κατά της διακοπής των δρομολογίων. Στο ψήφισμα τονίζεται ότι η συγκεκριμένη πορθμειακή γραμμή δεν πρέπει να διακόψει τη λειτουργία της ούτε για μια μέρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA