ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Έφυγε ...όρθιος από το Σαλούν! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Έφυγε ...όρθιος από το Σαλούν! ΦΩΤΟ

ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ
Τρομερή μάχη έγινε στην αναμέτρηση Παπάγου-ΓΣ Κύμης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, καθώς έπεφταν κυριολεκτικά κορμιά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών...
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης κατάφερε να φύγει "όρθιος" από το "Σαλούν" του Παπάγου νικώντας την τοπική ομάδα με 65-60. Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποίησε το καλύτερο ποδαρικό στην Β΄Εθνική, φροντίζοντας να αποδείξει από την αρχή ότι δικαίως φέρει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο.
Σύμφωνα με το επιτελείο που βρέθηκε στο γήπεδο, μετά από το πρώτο τζάμπολ οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, δεν μπορουσαν όμως να αποσπαστούν στο σκορ.
Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 17-15, με κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού να είναι η νευρικότητα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ετινόζα ερχόμενος από τον πάγκο κατάφερε να προσφέρει ενέργεια και επιθετικές λύσεις στην ομάδα της Κύμης, αλλά αμυντικά υπήρχαν αρκετά προβλήματα και γι' αυτό το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 38-34 υπέρ των “Στρατηγών”. 
ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ
Καθόλου καλά δεν άρχισε το δεύτερο μέρος ο Γυμναστικός, αφού ο Παπάγου κατάφερε πολύ γρήγορα να αυξήσει την υπέρ του διαφορά στους 9 πόντους, διαφορά που ήταν και η μεγαλύτερη του παιχνιδιού. Οι παίκτες του κόουτς Μπρατσιάκου κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και να πλησιάσουν στο σκορ, μένοντας σε απόσταση βολής από τους αντιπάλους τους.
ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κρατούσαν το προβάδισμα, αλλά και αυτοί πλέον δυσκολεύοταν να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Από την άλλη, ο Γυμναστικός διατηρούσε τις ελπίδες του για την νίκη στηριζόμενος στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε, στο πάθος των παικτών και στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των Κατράνα και Παπαντωνίου. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Κολώκας με δύο βολές έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία στο 60-60, ενώ λίγο μετά ο Παπαντωνίου με καλάθι και φάουλ έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους φιλοξενούμενους. Ο Παπάγου ήταν άστοχος στην επόμενη επίθεση και ο Κατράνας με δύο ακόμη βολές έδωσε τέλος στο “θρίλερ”, διαμορφώνοντας το τελικό 60-65. 
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, το ματς ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και καθήλωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Σαλούν.
Είναι γνωστό ότι οι φίλαθλοι του Παπάγου γεμίζουν το γήπεδο και δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους, αλλά αυτήν την φορά τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι φίλαθλοι του Γυμναστικού Συλλόγο Κύμης.
Η κερκίδα των φιλοξενουμένων ήταν κατάμεστη και οι παίκτες της Κύμης πρέπει να ένιωσαν πολλές φορές ότι έπαιζαν εντός έδρας.
Την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 19/10 και ώρα 17:00, ο ΓΣ Κύμης αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και θέλει να συνεχίσει με μια ακόμη νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA