Κασιδιάρης: «Αν είχε δολοφονηθεί ο Α. Παπανδρέου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κασιδιάρης: «Αν είχε δολοφονηθεί ο Α. Παπανδρέου»

Κασιδιάρης: «Αν είχε δολοφονηθεί ο Α. Παπανδρέου» Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν τα τελευταία 24ωρα τος φως της δημοσιότητας για τα έργα και τις ημέρες των μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής...
Όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε γράψει ένα άρθρο στις 27/04/2011 στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή στο οποίο μεταξύ άλλων έλεγε ότι αν δεν είχε φέρει αντίρρηση ο Γεώργιος Παπαδόπουλος σε προτάσεις για την δολοφονία του Ανδρέα Παπανδρέου θα είχε αλλάξει η ιστορία της Ελλάδας.

Γράφει: «'Ενας από τους κύριους στόχους εκείνης της νύχτας [σ.σ. του πραξικοπήματος] ήταν φυσικά ο Ανδρέας Παπανδρέου, για τον οποίο μάλιστα είχε γίνει ολόκληρη συζήτηση σε ένα από τα «προεπαναστατικά» συμβούλια της ιθύνουσας ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, είχε προταθεί ακόμη και η δολοφονία του, καθώς και η μετέπειτα απόδοσή της σε ανεύθυνους. Την άποψη αυτή υποστήριξε ο συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς, λέγοντας ότι αν ο Ανδρέας παρέμενε ζωντανός, οι Αμερικανοί θα πίεζαν άμεσα για την απελευθέρωσή του. Διαφώνησε όμως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί παμψηφεί Αρχηγός του Επαναστατικού συμβουλίου και τελικώς επέβαλε την άποψή του. 
Προφανώς η νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική εάν είχε εισακουστεί ο Λαδάς. Το βέβαιο είναι πως είχε απόλυτο δίκιο ως προς το τεράστιο ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον "αντιαμερικανό" Ανδρέα Παπανδρέου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA