Κατάπιε ποντικοφάρμακο και πέθανε στην Πάτρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κατάπιε ποντικοφάρμακο και πέθανε στην Πάτρα

Κατάπιε ποντικοφάρμακο και πέθανε στην ΠάτραΤραγική κατάληξη είχε η ιστορία του 46χρονου από την Πάτρα που κατάπιε ποντικοφάρμακο, παρά την πολύωρη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή...
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αυτόχειρας οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη πράξη γιατί είχε κληθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, το Υπουργείο και τη Διοίκηση των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, όπου και εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως σωφρονιστικός υπάλληλος, ούτως ώστε να λογοδοτήσει.

Η κλήση αυτή του έγινε μετά από έναν έλεγχο για τα δικαιολογητικά που είχαν κατατεθεί για τον διορισμό του, κατά τον οποίο βρέθηκε ένα πλαστό έγγραφο από σχολή της Πάτρας, με τις αρμόδιες αρχές να διερευνούν την υπόθεση.
Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμενόταν να κληθεί σε απολογία με τις διώξεις που αντιμετώπιζε να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA