Μήνυμα κρατουμένων Κορυδαλλού: Αν πεθάνει ο Σταμπούλος, θα υπάρξουν συνέπειες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μήνυμα κρατουμένων Κορυδαλλού: Αν πεθάνει ο Σταμπούλος, θα υπάρξουν συνέπειες

Μήνυμα κρατουμένων Κορυδαλλού: Αν πεθάνει ο Σταμπούλος, θα υπάρξουν συνέπειες“Ο θάνατος ενός κρατουμένου από απεργία πείνας και δίψας θα έχει συνέπειες που δεν μπορούν να προβλέψουν” προειδοποιούν το υπουργείο Δικαιοσύνης, με ανακοίνωσή τους, οι κρατουμενοι στην Α' Πτέρυγα Κορυδαλλού.
“Ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας καθώς ενώ υπήρχε εισαγγελική εντολή για την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τελικά με παράτυπο τρόπο μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας” αναφέρουν σε μήνυμα τους στο Indymedia.

Οι κρατούμενοι στην Α' Πτέρυγα Κορυδαλλού συμπληρώνουν πως “αυτή η τακτική του υπουργείου δικαιοσύνης δεν είναι μεμονωμένη.Είναι κομμάτι της γενικότερης εκδικητικής στρατηγικής του σε όσους φυλακισμένους θεωρεί επικίνδυνους ή κατηγορούνται για ένοπλες οργανώσεις, είναι η προεικόνιση των φυλακών Γ' τύπου και της επιβολής απομόνωσης από συγγενικά πρόσωπα”.

Και καταλήγουν: “Εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνει ο Αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος και προειδοποιούμε το υπουργείο ότι ο θάνατος ενός κρατουμένου από απεργία πείνας και δίψας θα έχει συνέπειες που δεν μπορούν να προβλέψουν. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Δύναμη στον απεργό πείνας και δίψας Αντώνη Σταμπούλο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA