Ουρ. Παπανδρέου: «Η δήμαρχος αγνοεί το δημοτικό συμβούλιο και την περιφέρεια» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ουρ. Παπανδρέου: «Η δήμαρχος αγνοεί το δημοτικό συμβούλιο και την περιφέρεια»

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΑΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
Δείτε τι λέει η Ουρανία Παπανδρέου...
"Απο την αναφορά-καταγγελία με ημερομηνία 3/9/14 προς την Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Ιωάννη Βενετή, ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα που αφορά το κληροδότημα Παναγιώτη Σφακιανού στην Αιδηψό με λήξη του μισθώματος στις 9/8/14.

Πρέπει να σημειωθεί οτι, στις 12/9/14 με κατεπείγουσα εντολή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλιας-Στερεάς Ελλάδας(αρ.πρωτ.2315/175468) καλεί την Δήμαρχο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και άμμεσα την Περιφέρεια για το θέμα.

Η Δήμαρχος αγνοεί και το Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφέρεια γιατι.....γνωρίζει περισσότερα.

Η Περιφέρεια επανέρχεται στις 26/9/14 με νέα εντολή(αρ.πρωτ 2450/191113)και γνωστοποεί ότι βάση του άρθρου 71 παρ2 του ν 4128/2013 προβλέπεται επιβολή προστίμου μέχρι 10000 e για την μη συμμόρφωση στον κώδικα που αφορά τα κληροδοτήματα.

Πως όμως να απαντήσει η Δήμαρχος, οταν προκύπτει ότι στις 10/3/14 και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου συντάσσει υπόμνημα και τοπογραφικό διάγραμμα για τον αντίδικo του καταγγέλοντος?


Πιστεύω πλέον, οτι εκ του νόμου και υπο το βάρος αυτών των αποκαλύψεων η Δήμαρχος να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA