Χαλκίδα: Νέα σύλληψη Πακιστανών για χιλιάδες λαθραία τσιγάρα! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Νέα σύλληψη Πακιστανών για χιλιάδες λαθραία τσιγάρα! ΦΩΤΟ

Χαλκίδα: Νέα σύλληψη Πακιστανών για χιλιάδες λαθραία τσιγάρα! ΦΩΤΟ
Συνελήφθησαν, χθες (17-10-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 30 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, σχετικά με κατοχή και πώληση λαθραίων πακέτων τσιγάρων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Χαλκίδας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του ανωτέρω οχήματος, συνολικά (2.100) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Επιπλέον στην κατοχή του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Τα ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA