Αλιβέρι: Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αλιβέρι: Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Αλιβέρι: Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοέμβρη αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των σωματείων και των φορέων να οργανώσουν τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
"Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να δώσουν αγωνιστικό παρόν την Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014 στο άγαλμα του Λιγνιτωρύχου στις 6.30 το απόγευμα.

Ο ηρωικός ξεσηκωμός της νεολαίας, της εργατικής τάξης και του λαού στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων για την αξία της οργανωμένης πάλης.
Η πάλη για τα δικαιώματα, για ψωμί, παιδεία, ελευθερία πρέπει να είναι στοιχείο της πάλης ενάντια στην πολιτική που διαλύει τη ζωή μας για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Η αξιοποίηση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που στρέφονται ενάντια στο λαϊκό κίνημα, γίνεται για να περνά σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική.
Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και τους χιλιάδες αλύγιστους αγωνιστές και συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από την δράση για την προστασία, την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών από την φτώχεια, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό και την καταστολή.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου – κυβέρνησης και Ε.Ε. οργανώνουμε την πάλη μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους και τους άλλους φορείς."

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΤ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ομάδα Γυναικών ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΟΓΕ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA