Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε φωτορεπόρτερ με γκλομπ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε φωτορεπόρτερ με γκλομπ

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε φωτορεπόρτερ με γκλομπΒρέθηκε ο 24χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε τον φωτορεπόρτερ με γκλομπ στο κεφάλι στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ η δικογραφία με το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η ΓΑΔΑ έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Χθες ο υπ. Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε με τον τραυματισμένο φωτορεπόρτερ τηλεφωνικά και του υποσχέθηκε ότι σύντομα θα βρεθεί ο αστυνομικός που παρεβνέβη τις ρητές εντολές του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να μην υπάρξει καμία παρενόχληση στο έργο δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ πόσω μάλλον η βιαιοπραγία σε βάρος τους.

Η άμεση έρευνα που διατάχθηκε έφερε γρήγορα αποτελέσματα καθώς εντοπίστηκε αρχικά η διμοιρία που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τον φωτορεπόρτερ και στη συνέχεια ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και όταν του ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στον φωτορεπόρτερ, η απάντησή του ήταν “θα τα βρείτε στο κέντρο επιχειρήσεων”.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το θέμα είχε αναλάβει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης προσωπικά, και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Κ. Μιχαιρίνας και είναι από τις λίγες φορές που μέσα σε 24 ώρες εντοπίζεται αστυνομικός που βιαιοπράγησε εναντίον δημοσιογράφου ή φωτορεπόρτερ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA