Η απάντηση του Καράβα στην Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η απάντηση του Καράβα στην Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας

Η απάντηση του Καράβα στην Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας
"Με σεβασμό εφαρμόζουμε τη λαϊκή εντολή" - Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, απαντά στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που δημοσιεύτηκε στο eviazoom.gr...

"Αδυνατώντας να μπω σε μια λογική πολέμου ανακοινώσεων και δίχως καμία διάθεση αντιπαλότητας, ξεκαθαρίζω για ακόμα μια - και τελευταία - φορά πως οι συνεδριάσεις της 17ης και 27ης Νοέμβρη, συνέπεσαν με ημέρες σημαντικές εντελώς τυχαία. Ωστόσο, οι συνθήκες επέβαλαν την πραγματοποίησή τους.

Τοσο εγώ προσωπικά, όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων της Δ. Κοινότητας Χαλκίδας, στην πολύ σύντομη πορεία της θητείας μας δινουμε καθημερινά δείγματα γραφής σχετικά με το σεβασμό ή μη των κοινωνικών αγώνων, οχι στα χαρτιά αλλά στις πράξεις. Γι' αυτό, υποδείξεις σχετικά με το πότε και πώς θα ασκήσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα να συνεδριάζουμε, δεν μας αγγίζουν.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη κάποιων να αντιπολιτευθούν βάλλοντας εναντίον της έως σήμερα πολύ δραστήριας Δημοτικής Κοινότητας της Χαλκίδας, ωστόσο ας γνωρίζουν πως τα καθημερινά προβλήματα της πόλης είναι οξύτατα και δεν παίρνουν αναβολές, διότι αυτές είναι εις βάρος των πολιτών. Οι συνεδριάσεις μας, που προεγκρίνουν τη λειτουργία καταστημάτων, δίνουν δουλειά σε κόσμο, δεν τους την στερούν.

Τελος, κάθε συνεδρίαση αποτελεί γιορτή για τη δημοκρατία και εφαρμογή της λα'ι'κής εντολής, την οποία σεβόμαστε και με πάθος υπερασπιζόμαστε."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA