Με περούκα και ψεύτικο μουστάκι δολοφόνησε τον επιχειρηματία της Τρίπολης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με περούκα και ψεύτικο μουστάκι δολοφόνησε τον επιχειρηματία της Τρίπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με περούκα και ψεύτικο μουστάκι δολοφόνησε τον επιχειρηματία της Τρίπολης (ΒΙΝΤΕΟ)
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 42χρονου που έγινε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Ο 42χρονος είχε βρεθεί νεκρός το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου, σε κεντρική οδό στην πόλη της Τρίπολης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο, από πυροβόλο όπλο.
 
Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 54χρονος κάτοικος Τρίπολης,
ο οποίος προσήχθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης
και κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία,
ενώ απέδωσε την πράξη του σε χρόνιες προσωπικές διαφορές με το θύμα.

 

Τον πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου, σε γραφείο ιδιοκτησίας του 42χρονου, ο δράστης πυροβόλησε με περίστροφο τουλάχιστον τέσσερις φορές το θύμα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και... έφυγε.

 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του με υλικά μεταμφίεσης και συγκεκριμένα με περούκα, ψεύτικο μουστάκι και γυαλιά.
Τη στιγμή του φόνου έπεσαν από το δράστη το μουστάκι και τα γυαλιά, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στη "σκηνή" του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο είχε ρίξει ο δράστης σε αγροτοδασική περιοχή.
Από τις βαλλιστικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά ότι είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Επιπλέον δείγμα βιολογικού υλικού, που ελήφθη από το δράστη, ταυτοποιήθηκε, μετά από συγκριτική εξέταση στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με αντίστοιχο υλικό που ανιχνεύτηκε σε κατασχεθέντα πειστήρια (ψεύτικο μουστάκι, γυαλιά ηλίου).

Σε έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι του 54χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι και αυτοσχέδια σιδερογροθιά.

Ο άνδρας που συνελήφθη, με τη δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Δείτε το βίντεο του kalimera-arkadia, με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA