Σε μοναστήρι που λύνει μάγια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Σε μοναστήρι που λύνει μάγια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Σε μοναστήρι που λύνει μάγια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Χασιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Η Kωνσταντίνα, λίγες ημέρες μετά το θρίλερ και τον ποταμό δημοσιευμάτων ότι αποχωρεί από τον Αlpha και κόβεται η εκπομπή της, επισκέφθηκε μαζί με τον καλό της φίλο και γνωστό make up artist Δημήτρη Δημητρουλη, τη Μονή λίγο μετά τις 16:30.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ήταν εντελώς αμακιγιάριστη, με ατημέλητα μαλλιά και φορούσε μια από τις μακριές φούστες που δίνουν στα μοναστήρια, στις γυναίκες όταν φοράνε κοντές φούστες ή παντελόνια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο TLIFE, η Κωνσταντίνα φαινόταν στεναχωρημένη και προβληματισμένη, ενώ ο φίλος της που την συνόδευε έδειχνε να ξέρει τα κατατόπια και να "οδηγεί" την νεαρή παρουσιάστρια μέσα στο παρεκκλήσι της Μονής. Πηγή από το μοναστήρι επιβεβαίωσε στο TLIFE, ότι όντως η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες Τετάρτη στο συγκεκριμένο μοναστήρι στις 16:30.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι κάθε Τετάρτη στις 16:30 στο συγκεκριμένο μοναστήρι, ψάλλεται ἡ Παράκλησις των Ἁγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης, όπως γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Μονής, ενώ μετά διαβάζονται και οι "Εὐχὲς τῶν Ἐξορκισμῶν, γιὰ ὅσους πάσχουν ἀπὸ ἐπήρεια ἀκαθάρτων πνευμάτων ἢ ἀντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα μαγείας"...

Δες τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Μονής

Τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα και στο συγκεκριμένο μοναστήρι πάνε άνθρωποι που έχουν κάποιο μεγάλο πρόβλημα που τους αποσχολεί και θεωρούν ότι κάποιος τους έχει κάνει μάγια τα οποία και δημιούργησαν το πρόβλημα. Τόσο η Παράκληση των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης όσο και το διάβασμα των ευχών αμέσως μετά από τους μοναχούς, έχει να κάνει σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο,  με την επίλυση προβλημάτων μαγείας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA