Διαλύεται η ΔΗΜΑΡ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διαλύεται η ΔΗΜΑΡ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης!

Διαλύεται η ΔΗΜΑΡ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης!
Δεν έχει τέλος η εσωστρέφεια στη ΔΗΜΑΡ καθώς η απόφαση για αυτόνομη τελικά κάθοδο στις εθνικές εκλογές σε συνεργασία με τους Οικολόγους του Νίκου Χρυσόγελου δεν είναι ανέφελη.
 

Και αυτό γιατί με αφορμή και το ναυάγιο των συζητήσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον 5 βουλευτές δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι με τη ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους 9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ υποψήφιοι με το νέο σχήμα θα είναι εκτός του προέδρου Φώτη Κουβέλη μόνο οι βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη και Νίκος Τσούκαλης.
 

Η Ασημίνα Ξηροτύρη, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, η Μαρία Ρεπούση δεν θα είναι υποψήφιοι και ίσως συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- ο Γιάννης Πανούσης και ο Θωμάς Ψύρρας δεν είναι σαφές ακόμη τι θα κάνουν τελικά, αν και σε πρώτη φάση έχουν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα με οποιοδήποτε κόμμα.

Να σημειωθεί ότι στο Διαρκές Συνέδριο οι 5 βουλευτές που αποφάσισαν να μην είναι υποψήφιοι με το κόμμα πρότειναν να αποφασιστεί ότι η ΔΗΜΑΡ δεν κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά η πρότασή τους δεν μπήκε σε ψηφοφορία και οι ίδιοι αποχώρησαν από το Συνέδριο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA