Ο Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύπτει το νέο του κόμμα ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' – Στο πλευρό του και ο Συμεών Κεδίκογλου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύπτει το νέο του κόμμα ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' – Στο πλευρό του και ο Συμεών Κεδίκογλου

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύπτει το νέο του κόμμα ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' – Στο πλευρό του και ο Συμεών ΚεδίκογλουΔείτε εδώ live όσα γίνονται στο Μουσείο Μπενάκη - Καθυστερημένη η έναρξη της παρουσίασης

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς στην ανοιχτή εκδήλωση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή το νέο κόμμα ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' του Γ. Παπανδρέου.

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Συμεών Κεδίκογλου, Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης.
Να σημειωθεί ότι ήδη πριν καλά-καλά την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου ακόμα, στην Χαριλάου Τρικούπη, είδαν τρεις εν ενεργεία βουλευτές τους και δύο πρώην γραμματείς να τους εγκαταλείπουν.

Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαχινίδη, Συμεών Κεδίκογλου και Θάνο Μωραϊτη, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή καθώς και τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ πίσω από την οργάνωση και συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκονται ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Προς το παρόν στο επικοινωνιακό επιτελείο ως εκπρόσωποι είναι οι Φ. Σαχινίδης, ο Γ. Πεταλωτής και ο Γ. Ελενόπουλος, στη συνέχεια το ρόλο αυτό θα έχει αποκλειστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον κ. Ελενόπουλο σε ρόλο συντονιστή του Γραφείου Παπανδρέου.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, έστω και άτυπη, σχετικά με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου. «Σηκώθηκε το παραβάν». Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, δήλωσαν από το ΠΑΣΟΚ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA