Πώς ξέφυγε ο Ξηρός από την Αντιτρομοκρατική τον περασμένο Μάρτιο - Ψάχνουν τα ίχνη της Αγγελικής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Πώς ξέφυγε ο Ξηρός από την Αντιτρομοκρατική τον περασμένο Μάρτιο - Ψάχνουν τα ίχνη της Αγγελικής

Πώς ξέφυγε ο Ξηρός από την Αντιτρομοκρατική τον περασμένο Μάρτιο - Ψάχνουν τα ίχνη της Αγγελικής
Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη ημέρα, μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει αδιάκοπα τις έρευνες στη γιάφκα της Αναβύσσου, καθώς και στο κρυσφήγετο στο Λουτράκι.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, το μαύρο τζιπ που βρέθηκε στο Λουτράκι είναι ίδιας μάρκας και χρώματος με το τζιπ που διέφυγαν από την Ακράτα οι ληστές του Διστόμου το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ελεγχθεί ο αριθμός πλαισίου, με τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ναι μεν να μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, παρόλο που είναι αναπόφευκτο να κάνουν... συνοιρμούς.
 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής παρουσία εισαγγελέως σε σπίτι στο Αίγιο, από όπου κατάγεται η Αγγελική, η νεαρή γυναίκα που αποτελεί πρόσωπο κλειδί στη ζωή του Ξηρού, μετά την απόδρασή του, τον περασμένο Ιανουάριο.  

Τον είχαν βρει, αλλά τους κατάλαβε...
Στο μεταξύ, τον περασμένο Μάρτιο αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής είχε εντοπίσει στο Παλαιό Φάληρο αυτοκίνητο μάρκας ΝISSAN, στο οποίο επέβαινε ο Χριστόδουλος Ξηρός. Είχαν προσπαθήσει τότε να τον παρακολουθήσουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί με αποτέλεσμα ο Ξηρός με τον οδηγό να καταφέρουν να εξαφανιστούν.

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η νεαρή φίλη του Ξηρού, Αγγελική, είχε νοικιάσει σπίτι στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα σε κοντινό σημείο που εντόπισε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ τον "Μανώλη" της 17Ν.


Ο ίδιος αξιωματικός είναι ο άνθρωπος που το περασμένο Σάββατο σκηνοθέτησε το τροχαίο στην Ανάβυσσο για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον καταζητούμενο και να τον συλλάβει.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA