"Χαμός" στη Superleague! Αλαφούζος: "Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου" | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

"Χαμός" στη Superleague! Αλαφούζος: "Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου"

"Χαμός" στη Superleague! Αλαφούζος: "Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου"
Η παρουσία των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, 2 ημέρες μετά το ντέρμπι "αιωνίων", ήταν από μόνη της προάγγελος έντασης. 

Κάτι τέτοιο επιβεβαώθηκε, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να έχουν θερμό επεισόδιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε απίστευτες καταγγελίες αφού είπε: "Ο Μαρινάκης μου πέταξε μπουκάλι με νερό και ένας μπράβος του χτύπησε τον Κωνσταντίνου." Από τη μία πλευρά ήταν οι Μαρινάκης, Βρέντζος, Καραπαπάς, Αγραφιώτης και από την άλλη οι Αλαφούζος, Κωνσταντίνου, Σωπήλης, Μπαλωμένου.

Οι τόνοι ανέβηκαν και οι φωνές ακούστηκαν μέχρι έξω ενώ μέσα στη συνεδρίαση οι δύο πλευρές λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε αναφορά στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πάγκο στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Στην κουβέντα μπήκε και ο Νίκος Μαχλάς που τόνισε ότι το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Αλαφούζος στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και από εκεί και μετά η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδό του έκανε απίστευτες καταγγελίες: "Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο.


Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη."

Το ΔΣ διακόπηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχώρησε εκνευρισμένος ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA