Βυθίστηκε πλοίο μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Βυθίστηκε πλοίο μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Βυθίστηκε πλοίο μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!
Το πλοίο με τη δική του ξεχωριστή ιστορία, βυθίστηκε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί - Τι είχαν βρει μέσα οι άντρες του λιμενικού...
 

Φορτηγό πλοίο, που βρισκόταν παραβεβλημένο στο κρηπίδωμα 10 του προβλήτα 2 του Κεντρικού Λιμένα Θεσσαλονίκης, βυθίστηκε, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται. Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο HAJ MAJDI, που έφερε σημαία Ονδούρας και είχε κατασχεθεί πριν από τρία χρόνια ως μέσο μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων.
 

Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, το HAJ MAJDI, κατά τη βύθισή του δεν έφερε καύσιμα, καθώς είχαν απαντληθεί κατά τον χρόνο κατάσχεσής του.
 

Το πλοίο είχαν εντοπίσει τον Φεβρουάριο του 2012 στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, περίπου τέσσερα ναυτικά μίλια νότια των εκβολών του ποταμού Αλιάκμονα και οδηγήθηκε για έλεγχο το λιμάνι της πόλης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα.
 

Σύμφωνα με τα συνοδευτικά του έγγραφα, είχε αποπλεύσει από τη Συρία, απ' όπου κατάγονταν και τα πέντε μέλη του πληρώματός του που συνελήφθησαν για την υπόθεση.
 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA