Χαλκίδα: Η διπλή αυτοκτονία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Η διπλή αυτοκτονία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΝΕΡΙΤ
Η διπλή αυτοκτονία στην Χαλκίδα συγκλόνισε όλη την χώρα...
 
Ο Μιχάλης Τσοκάνης μίλησε για την βουτιά θανάτου μάνας και γιου στη πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ "Έξι Δέκα" με το Γιάννη Σκάλκο και την Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Στην εκπομπή έπαιξαν και πλάνα του eviazoom.gr από το σημείο της τραγωδίας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας. Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί. Συγκεκριμένα ο γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.
Χαλκίδα: Αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ - Σοκάρει το σημειώμα που άφησε η 63χρονη μητέρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την οδήγησε και στην απελπισία. Μαζί με τον 27χρονο Χρήστο, διέμεναν στην οδό Σαμαρτζή, όπου αδυνατούσαν να πληρώσουν το νοίκι του σπιτιού.
Χαλκίδα: Αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ - Σοκάρει το σημειώμα που άφησε η 63χρονη μητέρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom.gr, λίγη ώρα μετά την οικογενειακή τραγωδία, οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημειώμα της 63χρονης που προανήγγειλε την αυτοκτονία,  εξαπολύοντας… μύδρους εναντίον του ΙΚΑ και της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ - Σοκάρει το σημείωμα που άφησε η 63χρονη μητέρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη Τραγωδία στην Χαλκίδα: Μάνα και γιος βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας - Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει στο eviazoom.gr! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA