Βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή θαμώνων του νυχτερινού κέντρου «Cabaret» μόλις βγήκαν έξω - Νεκρός 21χρονος, άφαντος ο δράστης - Μπλόκαρε το πιστόλι και τον μαχαίρωσε στο λαιμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή θαμώνων του νυχτερινού κέντρου «Cabaret» μόλις βγήκαν έξω - Νεκρός 21χρονος, άφαντος ο δράστης - Μπλόκαρε το πιστόλι και τον μαχαίρωσε στο λαιμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 καταγράφονται οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής που ξεκίνησε μετά από καυγά στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Cabaret» στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Κηφισίας λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (28-04-2024) που είχε ως συνέπεια να δολοφονηθεί ένας 21χρονος κι άλλος ένας να τραυματιστεί, ενώ ο δράστης που σκότωσε τον νεαρό παραμένει άφαντος...
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του, ενώ διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο, βγήκαν έξω μαζί με άλλα άτομα με τα οποία ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο.
Οι δύο νεαροί άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από το τσαντάκι ή από την ζώνη του (σ.σ. δεν έχει διευκρινιστεί) ένα όπλο. Το πιστόλι πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς βρέθηκε ένας κάλυκας μέσα σε γλάστρα. Τότε ο δράστης, που παραμένει άφαντος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και με το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του μαχαίρωσε στον λαιμό τον 21χρονο και τράπηκε σε φυγή. Ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πριν το ασθενοφόρο προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα πριν τραπεί σε φυγή.
Στο σημείο έσπευσε το Κλιμάκιο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί έρευνες και αναζητά τον δράστη.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA