Αποχωρεί ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποχωρεί ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα!

Αποχωρεί ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα!
Θλιβερό τέλος για μια από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος που “κουρελιάστηκε” και πάλευε αποδεκατισμένη μέχρι και τώρα στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας. Το τέλος στον ΟΦΗ γράφτηκε διά στόματος Νίκου Μαχλά, στη σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε πριν από λίγο.
 

"Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα", με αυτές τις 12 λέξεις, όσες κι οι παίκτες που έχουν απομείνει στην ομάδα ο Νίκος Μαχλάς έγραψε τον επίλογο της ιστορικής ΠΑΕ και έπειτα εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων:

"Να φύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι. Τον ΟΦΗ δεν τον σκότωσαν αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο υπάρχει η ρήτρα της Nova.Είναι κρίμα που φεύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη βλέπουμε με ικανοποίηση γιατί αποχωρεί μια ομάδα από ένα άθλιο ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη και η ψυχή του...".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA