Η ερώτηση του Νίκου Μαυραγάνη στον Βαρουφάκη που έφερε την αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η ερώτηση του Νίκου Μαυραγάνη στον Βαρουφάκη που έφερε την αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ερώτηση του Νίκου Μαυραγάνη στον Βαρουφάκη που έφερε την αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εξαιρετικά βαρύνουσες αποκαλύψεις έγιναν στη Βουλή, από πλευράς του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σε απάντηση επίκαιρης και σημαντικότατης ερώτησης του Βουλευτή Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Μαυραγάνη, σχετικά με την ύπαρξη αντιγράφου της αίτησης της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την παραχώρηση 10,9 δις ευρώ από το ελληνικό ΤΧΣ προς το ευρωπαϊκό ΤΧΣ, που έδωσε την ευκαιρία στην γερμανική διπλωματία να πιέζει με ασφυξία τις Τράπεζές μας και μέσω αυτού να ασκεί πίεση στην σημερινή ελληνική κυβέρνηση εθνικού σκοπού. 

ΒΙΝΤΕΟ
Συγκεκριμένα, επαληθεύτηκαν οι υποψίες του Βουλευτή Νίκου Μαυραγάνη, από τον Υπουργό Οικονομικών που βεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε αντίγραφο της αίτησης για δίμηνη παράταση και παραχώρηση των 10,9 δις ούτε όμως αντίγραφο των κύριων δανειακών συμβάσεων με τις οποίες στραγγαλίστηκε με τα μνημόνια επί πέντε έτη η Ελληνική Δημοκρατία.

Μάλιστα ο Υπουργός Οικονομικών βεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η συγκεκριμένη αίτηση «χάθηκε» από το Υπουργείο Οικονομικών, γιατί ο πρώην Υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης θεώρησε το έγγραφο αυτό ως προσωπικό του και το πήρε από το Υπουργείο, χωρίς να αφήσει αντίγραφο.

Ο Νίκος Μαυραγάνης επεσήμανε προς τη Βουλή ότι αυτό αποτελεί σοβαρότατη πλημμέλεια που ενδεχόμενα έχει και ποινική χροιά, καθώς πρόκειται περί κρίσιμου κρατικού εγγράφου που εξαφανίστηκε. Ο Βουλευτής επιφυλάχθηκε για τις δικές του ενέργειες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA