Η Άνγκελα Μέρκελ προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η Άνγκελα Μέρκελ προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου!

Η Άνγκελα Μέρκελ προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου!
Πρόσκληση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί την γερμανική Καγκελαρία στο Βερολίνο απηύθυνε η Γερμανίδα καγκελάριος “Αγγελα Μέρκελ.  
Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, η Αγγελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικό ραντεβού με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 16:30.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία η Γερμανίδα καγκελάριος απηύθυνε πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Βερολίνο και τη γερμανική Καγκελαρία τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, πρόσκληση στην οποία ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενόψει και της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να έχει επαφές με ευρωπαίους ηγέτες, μεταξύ των οποίων και με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ώστε έστω την ύστατη ώρα να υπάρξει "καθαρή πολιτική λύση" στη Σύνοδο Κορυφής στη βάση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων που επιθυμούν οι δανειστές και σε καμία περίπτωση στη βάση των μνημονίων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA