Οργή Τσίπρα με υπουργούς και βουλευτές που πήραν υπηρεσιακό αυτοκίνητο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Οργή Τσίπρα με υπουργούς και βουλευτές που πήραν υπηρεσιακό αυτοκίνητο!

Οργή Τσίπρα με υπουργούς και βουλευτές που πήραν υπηρεσιακό αυτοκίνητο! 
Ο πρωθυπουργός καλεί και σήμερα τους υπουργούς να επιστρέψουν τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα...

Εξοργισμένος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους υπουργούς και τους βουλευτές του κόμματός του που παρά τις συστάσεις του, από την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, να μην κάνουν χρήση του προνομίου, έσπευσαν να πάρουν υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
 

Η δυσφορία που μεταφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι μια απλή ενόχληση καθώς τονίζουν ότι είναι συνολικά η τρίτη φορά που ο πρωθυπουργός ζητεί από τους βουλευτές του και τους υπουργούς της κυβέρνησης να μην πα΄ρουν υπηρεσιακό και βουλευτικό αυτοκίνητο.
 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και σήμερα ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να τα επιστρέψουν. Επίσης ακόμα και σήμερα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πόσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραιτηθεί του δικαιώματος αυτού αφού το κόμμα δεν δίνει επίσημα στοιχεία.

Έξι είναι τελικά οι βουλευτές του Ποταμιού που παραιτούνται του δικαιώματος βουλευτικού αυτοκινήτου, όπως γνωστοποιεί το γραφείο Τύπου του κόμματος. «Εκτός από τους ήδη γνωστούς, από χθες, Σταύρο Θεοδωράκη, Παναγιώτη Καρκατσούλη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Γιώργο Αμυρά, Σταυρούλα Αντωνάκου, προστίθεται και ο βουλευτής Σερρών Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, που χθες απουσίαζε κατά τη διαδικασία της κλήρωσης, λόγω υποχρεώσεών του στον νομό Σερρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης με επίσημο έγγραφό του που επέδωσε στις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων αποποιήθηκε του δικαιώματός του για χρήση του χορηγούμενου σε αυτόν, με την ιδιότητα του Βουλευτή, αυτοκινήτου και δήλωσε ότι δεν θα το παραλάβει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, στις παρούσες συνθήκες της ανθρωπιστικής κρίσης, θεώρησε την επιλογή αυτή ως ελάχιστη κίνηση ουσιαστικού και συμβολικού χαρακτήρα."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μόνο 12 βουλευτές δεν δέχθηκαν βουλευτικό αυτοκίνητο - Ανάμεσα τους και ο Νίκος Μαυραγάνης

Εύβοια: Έκανε την έκπληξη ο Μαυραγάνης! Δήλωσε ότι δεν θα παραλάβει το βουλευτικό αυτοκίνητο

Εύβοια: Κανένας βουλευτής δεν αρνήθηκε το δωρεάν αυτοκίνητο 1800 κυβικών

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA