Ο Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Αποστόλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Αποστόλου (ΦΩΤΟ)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΠΟΤΟΛΟΥ
Στην Αθήνα μετέβη σήμερα, 27 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Η συνάντηση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, είχε ευρεία θεματική, καθώς συζητήθηκαν τα σημαντικά και επίκαιρα προβλήματα που αφορούν στον Καλλικρατικό Δήμο Χαλκιδέων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε τον Υπουργό για τις εξελίξεις που υπάρχουν σε κομβικά έργα που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν, στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, όπως είναι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η σύνδεσή του με το οδικό δίκτυο, καθώς και η κατασκευή δικτύων ύδρευσης , αποχέτευσης και ομβρίων στην περιοχή, η μετεγκατάσταση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Χαλκίδας, οι παρεμβάσεις στη Δημοτική Αγορά και οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα.

Επιπλέον, ο κ. Παγώνης ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης και ανάπλασης του Ληλάντιου Πεδίου, αίτημα στο οποίο υπήρξε η καταρχήν αποδοχή από πλευράς του Υπουργού.

Ένα ακόμα σημαντικό αίτημα το οποίο συζητήθηκε, ήταν η χρηματοδότηση σύνταξης μελέτης ενός ολοκληρωμένου δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στη Συνοικία Ζ΄ . Και αυτό το αίτημα ο κ. Αποστόλου το αντιμετώπισε θετικά, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Επίσης, τέθηκε εκ νέου το αίτημα παραχώρησης στον Δήμο Χαλκιδέων, τμήματος του οικοπέδου του ΚΕΓΕ στην Αρτάκη , προκειμένου να αξιοποιηθεί προς το κοινό όφελος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA