Βίντεο με τον Βαγγέλη Γακουμάκη σε γλέντι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίντεο με τον Βαγγέλη Γακουμάκη σε γλέντι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του!

Βίντεο με τον Βαγγέλη Γακουμάκη σε γλέντι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του!
Συγκλονίζει το βίντεο από ένα γλέντι στο οποίο συμμετείχε ο 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, λίγες μόλις ημέρες πριν εξαφανιστεί...  

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι, με λύρες, τραγούδια και πολύ φαγητό, που έγινε μετά την Πρωτοχρονιά, στην περιοχή Βρύσινα.

Ο φοιτητής φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι, να παρακολουθεί με προσοχή τους συγγενείς και φίλους που τραγουδούν υπό τους ήχους της λύρας, χωρίς όμως ο ίδιος να συμμετέχει ουσιαστικά στη γιορτή.

Σκεπτικός και συνεσταλμένος, όπως τον περιγράφουν άλλωστε οι δικοί του άνθρωποι.


ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο ανέβασε στο youtube ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης, με τίτλο: «Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα» και από κάτω εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού, δίνοντας στοιχεία για την εμφάνισή του και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
 

“Βαγγέλης Γιακουμάκης παρεα στο Βρύσινα Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 22χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2/15 Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος”, γράφει ο Ματθαιουδάκης.
 

Ακολουθούν μηνύματα και σχόλια από άλλους χρήστες του youtube, που παρακαλούν τον θεό να κάνει ένα θαύμα και να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA