Βοιωτία: Δύο συλλήψεις για κλοπή σε αποθήκη στον Ορχομενό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βοιωτία: Δύο συλλήψεις για κλοπή σε αποθήκη στον Ορχομενό!

ΒΟΙΩΤΙΑ ΝΕΑ
Συνελήφθησαν, χθες (11-03-2015) το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 26 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, προχθές (10-03-2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο 26χρονος διέρρηξε αποθήκη οικίας, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό της:

-τρία (3) αλυσοπρίονα και τέσσερις (4) γωνιακούς τροχούς κοπής,
-ένα δράπανο και δύο (2) ηλεκτρικά δραπανοκατσάβιδα,
-μία συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης,
-ένα σκαπτικό κομπρεσέρ, καθώς και ένα ποδήλατο.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, αστυνομικοί του οποίου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 26χρονο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της ανωτέρω κλοπής και συνελήφθη, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο στον οποίο είχε επιμελώς κρύψει, μέσα σε σάκους, τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα (πλην του ενός αλυσοπρίονου και του ποδηλάτου).

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος είχε δώσει το ποδήλατο και το ανωτέρω αλυσοπρίονο στον 48χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, αξίας (3.000) περίπου ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA