Χοροστασίες του Μητροπολίτου Χαλκίδος κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχαλινή περίοδο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χοροστασίες του Μητροπολίτου Χαλκίδος κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχαλινή περίοδο

Χοροστασίες του Μητροπολίτου Χαλκίδος κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχαλινή περίοδο
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος...

-Τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 το πρωί και ώρα 11.00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου Χαλκίδος.

-Τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δοκού, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
 

-Τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
 

-Τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών.
 

-Τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου 2015 το πρωί, θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως.
 

-Τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς της Πόλεώς μας και την συγκέντρωση των Επιταφίων στην Παραλία Χαλκίδος.
 

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Βόρειο Εύβοια και από εκεί, δια θαλάσσης, για την Σκιάθο, όπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα θα προεξάρχει στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου (Παναγία Λιμνιά) Σκιάθου και στη Λιτανεία του Επιταφίου στις οδούς της Χώρας Σκιάθου, σύμφωνα με την τοπική παράδοση.
 

-Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Τριών Ιεραρχών Σκιάθου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Χαλκίδα.
 

-Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ξενώνα της ΕΠΑΨΥ στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
 

-Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
 

-Την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 το απόγευμα και ώρα 6.30, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, το «Χοροστάσι της Αγάπης» από Χορευτικά Συγκροτήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδος και Ενοριακών Τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών.
 

-Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 13 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας της Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, την επέτειο του θαύματος της Παναγιοφανείας.
 

-Την Τρίτη της Διακαινησίμου 14 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Πορταϊτίσσης στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδος.
 

-Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 16 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος 

-Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 17 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA