Απίστευτο! Έστελναν Βρετανούς τουρίστες σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική που δεν είχε καν... κτιστεί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο! Έστελναν Βρετανούς τουρίστες σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική που δεν είχε καν... κτιστεί! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Έστελναν Βρετανούς τουρίστες σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική που δεν είχε καν... κτιστεί! (ΦΩΤΟ)
Η Ελλάδα γίνεται για άλλη μια φορά το κεντρικό θέμα ενός ξένου δημοσιεύματος. Αυτή φορά δεν έχει να κάνει ούτε με Grexit, ούτε με Geuro, ούτε με την οικονομία γενικότερα...

Έχει να κάνει με τον τουρισμό και με μια απάτη, θύματα της οποίας έπεσαν πολλοί Βρετανοί που απευθύνθηκαν στο πρακτορείο Thomspon Holidays για να κλείσουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική.

Στο site του, το γνωστό βρετανικό πρακτορείο, διαφήμιζε ειδυλλιακές διακοπές σε πεντάστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Και πόσο έκανε το... πακετάκι; Οι τιμές ξεκινούσαν από 419 λίρες.


Όταν όμως πολλοί από εκείνους που πίστεψαν το πρακτορείο έφτασαν στην Ελλάδα και τη Χαλκιδική, δεν αντίκρισαν αυτό που τους είχαν περιγράψει. Κάθε άλλο. Βρήκαν εργάτες να δουλεύουν, βρήκαν πόρτες χωρίς τζάμια, έπιπλα ακόμη στις συσκευασίες τους. Βρήκαν με λίγα λόγια ένα ξενοδοχείο μισοτελειωμένο.
Φωτογραφία Twitter
Κάποιοι πλήρωσαν 1000 λίρες την εβδομάδα για αυτές τις διακοπές. Και φυσικά άρχισαν τα tweets της οργής. Τα οποία συνοδεύονταν και από φωτογραφίες που αποδείκνυαν τις καταγγελίες.
Φωτογραφία Twitter
Φωτογραφία Twitter
Φωτογραφία twitter
Φωτογραφία Twitter
Η Τζες Γουντχάους από το Ντέρμπισαϊρ έγραψε: "Φτάσαμε σε αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, all inclusive το οποίο ήταν το απόλυτο αίσχος. Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο θα είχε τελειώσει. Υπάρχουν σοβαρά θέματα υγιεινής και ασφάλειας! Το ξενοδοχείο δεν θα έπρεπε να είχε ανοίξει. Όποιος το σκέφτεται να το αποφύγει". 

Με πληροφορίες από το newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA