Νίκος Αίσωπος: «Στον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας δεν χωρούν μικροπολιτικές, εγωκεντρικές συμπεριφορές, πελατειακές σχέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νίκος Αίσωπος: «Στον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας δεν χωρούν μικροπολιτικές, εγωκεντρικές συμπεριφορές, πελατειακές σχέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες»

Νίκος Αίσωπος: «Στον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας δεν χωρούν μικροπολιτικές, εγωκεντρικές συμπεριφορές, πελατειακές σχέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες»
Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο νέος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Νίκος Αίσωπος...

"Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας αποτελεί την φωνή του εμπόρου τα τελευταία 111 χρόνια. Ανάμεσα στις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι η συνδικαλιστική αντιπροσώπευση των εμπόρων προς τις αρχές της Τ.Α., η συμμετοχή σε επιτροπές που σχετίζονται άμεσα με την λειτουργία του εμπορίου και η λήψη σχετικών αποφάσεων, ο σχεδιασμός ενεργειών στήριξης της επιχειρηματικότητας κ.α.

 

Μέσα σε αυτό το οικονομικό και πολιτικό κλίμα συνεχούς υποβάθμισης του εμπορίου, με τα προβλήματα να γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα, αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι μόνο η σύμπνοια και η συνειδητή ενωτική στάση μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα και λύσεις, καθώς και θα πρέπει να σηματοδοτεί την αφετηρία της συνολικής προσπάθειας όλων των μελών του Δ.Σ.
 

Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα στον Ε.Σ. μικροπολιτικές, εγωκεντρικές συμπεριφορές, πελατειακές σχέσεις, προσωπικές φιλοδοξίες και διαπροσωπικές διαμάχες όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζουν τις αρχές του, αλλά δεν προάγουν ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν το κύρος και την υπόσταση του φορέα.
 

Οι παραπάνω θέσεις και αξίες που διαχρονικά εκφράζω στην δεκαετή μου θητεία στον Ε.Σ. είναι εκείνες που χαρακτηρίζουν τις έως σήμερα αποφάσεις και δράσεις μου. Θα ήθελα τέλος να ευχηθώ στον πρόεδρο κ. Νικόλαο Γεωργάτο και σε όλα τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο και τις θέσεις που οι έμποροι της Χαλκίδας μας εμπιστεύτηκαν."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA