Απίστευτο: Αυτή είναι η πόλη που "νεκρώνει" για τρεις ολόκληρες ώρες! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Απίστευτο: Αυτή είναι η πόλη που "νεκρώνει" για τρεις ολόκληρες ώρες! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Αυτή είναι η πόλη που "νεκρώνει" για τρεις ολόκληρες ώρες! (ΦΩΤΟ)Και ποιος δε θα ήθελε να... καθιερώσει στην καθημερινότητά του έναν μεσημεριανό ύπνο... 

Ο δήμαρχος αυτής της πόλης αποφάσισε να θεσπίσει τον μεσημεριανό νόμο για τα παιδιά, ενώ οι ενήλικες και οι τουρίστες καλούνται να μην... κάνουν θόρυβο!

Σε αυτή την πόλη κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια στην Ισπανία έχει επίσημα πλέον καθιερώσει τον μεσημεριανό ύπνο!
 

Ο δήμαρχος της πόλης Ador, Joan Faus Vitoria, μετέτρεψε τη μεσημεριανή ραστώνη σε... νόμο!
 

Ζητάει από τους γονείς να κρατούν εντός οικίας τα παιδιά τους τις μεσημεριανές ώρες (από τις 14.00 έως τις 17.00) για... ύπνο, ενώ απαιτεί από τους ενήλικες και τους τουρίστες να μην κάνουν θόρυβο τις ώρες αυτές!
 

Για τρεις ολόκληρες ώρες, η πόλη νεκρώνει!
 

Οι υπάλληλοι έχουν το δικαίωμα να επιστγρέψουν για τρεις ώρες στα σπίτια τους, και όλες οι εργασίες σταματούν για τις ώρες αυτές!
 

Σύμφωνα μάλιστα με τις... οδηγίες του Δημάρχου, όσοι δεν εκμεταλλεύονται το τρίωρο για ύπνο, απαγορεύεται να απασχολούνται με εργασίες που κάνουν θόρυβο.
 

Ο Δήμαρχος της πόλης, όμως, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει επισήμως ποινή για όσους δεν κοιμούνται το μεσημέρι, καθώς θα ήθελε να γίνει, με τον χρόνο, μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων του Ador.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA