Αστυνομικό τμήμα για τους τουρίστες θα φτιάξει ο Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αστυνομικό τμήμα για τους τουρίστες θα φτιάξει ο Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικό τμήμα για τους τουρίστες θα φτιάξει ο Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)
Την ανεύρεση καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα ενοικιάσει και θα εξοπλίσει, προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί αστυνομικό προσωπικό και να λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών, αναλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης μετά από αίτημα που υποβλήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας...
 

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας υπέγραψαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και από πλευράς Ξ.Ε.Ε. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τσακίρης.

Στόχος της Συμφωνίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών που έρχονται στη χώρα, καθώς και η αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας.

 

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της Συμφωνίας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας αναλαμβάνει τη δαπάνη για μίσθωση, διαμόρφωση και εγκατάσταση εξοπλισμού σε χώρο καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στεγαστούν και να λειτουργήσουν Γραφεία Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της πόλης.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την υποχρέωση για στελέχωση του Γραφείου με ικανό προσωπικό, που γνωρίζει ξένες γλώσσες και διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση επισκεπτών, καθώς και τη φύλαξή του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA