Στις 19.00 η Ολομέλεια της Βουλής - Τσίπρας: «Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στις 19.00 η Ολομέλεια της Βουλής - Τσίπρας: «Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη»

Στις 19.00 η Ολομέλεια της Βουλής  - Τσίπρας: «Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη»
Η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 19.00, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος...

Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη, επισήμανε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι έχει εντολή για να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία και ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών στη δύσκολη διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο δημοψήφισμα, είπε ότι η κυβέρνηση πήρε εντολή να φέρει μια καλύτερη συμφωνία σε σχέση με το τελεσίγραφο που της είχε δoθεί στο Eurogroup και ότι δεν πήρε εντολή να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη.
 

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» και πως «αυτό που έχει σημασία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις». 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει «Παπαδήμος», συμπληρώνοντας ότι «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί» και πως «ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί».
 

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς την ΚΟ για την πρόταση που ενέκρινε χτες το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA