Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Β. Ρόγκα - Χατζή στη Χαλκίδα - Ξεκινούν οι εγγραφές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Β. Ρόγκα - Χατζή στη Χαλκίδα - Ξεκινούν οι εγγραφές! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Β. Ρόγκα - Χατζή - Ξεκινούν οι εγγραφές! (ΦΩΤΟ)
Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Β. Ρόγκα - Χατζή, ιδρύθηκε το 1993 στη Χαλκίδα και απαρτίζεται από ανθρώπους έμπειρους, με πολυετή παρουσία στον εκπαιδευτικό χώρο...

Στο φροντιστήριό μας διδάσκονται Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά και Ρώσικα, σε όλα τα επίπεδα. Τα τμήματα ξεκινούν από pre - junior και παιδικά, συνεχίζοντας σε εφηβικά τμήματα όλων των πτυχίων (επιπέδων Β1 - Β2 - C1 - C2). Τέλος, υπάρχουν και τμήματα ενηλίκων για business English.

Αναλαμβάνουμε προετοιμασία πτυχίων για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (IELTS, TOEFL). Συνεργαζόμαστε, επίσης, με ξένα πανεπιστήμια και αναλαμβάνουμε την προετοιμασία φακέλου για την εισαγωγή των υποψηφίων σ’ αυτά.
Χαλκίδα: Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Β. Ρόγκα - Χατζή - Ξεκινούν οι εγγραφές! (ΦΩΤΟ)
Το φροντιστήριό παρέχει πρότυπα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μέσα διδασκαλίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, χρήση Η/Υ και δανειστική βιβλιοθήκη.

Οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία, εκτός της εκμάθησης της ξένης γλώσσας, να γνωρίσουν και την κουλτούρα των αντίστοιχων χωρών, μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών σε ξένα πανεπιστήμια, καθώς και με τη συμμετοχή τους σε projects και θεατρικές παραστάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή και για να εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας.


Λ. Καραμανλή 35, Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 21 594, Κιν.: 6978 22 57 55
Email. rogaschool@yahoo.gr 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA