Με νέο, ανανεωμένο κουπόνι το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του ΟΠΑΠ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με νέο, ανανεωμένο κουπόνι το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του ΟΠΑΠ

Με νέο, ανανεωμένο κουπόνι το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του ΟΠΑΠ
Με πρακτικό και απλοποιημένο δελτίο, πλήθος πρωταθλημάτων από όλο τον κόσμο και έως 100 στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα.
 
Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» έγινε πιο συναρπαστικό με το νέο κουπόνι και το νέο δελτίο. Με τις αλλαγές που έκανε ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες επιλογές στους παίκτες, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολο το ποντάρισμα.

Το νέο δελτίο είναι πολύ πιο πρακτικό και απλοποιημένο, πιο φιλικό προς τον παίκτη και με περισσότερες στοιχηματικές επιλογές. Υπάρχει πεδίο μέχρι και για την επιλογή προεπιλεγμένων ποσών σε ευρώ.

Το νέο κουπόνι περιλαμβάνει παιχνίδια από πλήθος πρωταθλημάτων από όλο τον κόσμο, ακόμη και από τις μικρές κατηγορίες τους. Μπορεί να χωρέσει έως 5.000 αγώνες και έως 100 στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι! Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει σε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα με πολύ καλές αποδόσεις.

Ανάμεσά τους είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τα under-over 3,5 και 1,5 γκολ, τα μονά-ζυγά στο σύνολο των γκολ, το τελικό αποτέλεσμα μαζί με τα under-over, το σκοράρισμα και τα under-over ανά ομάδα και ανά ημίχρονο, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ακριβές σύνολο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το εύρος της νίκης και πολλά ακόμη.

Παράλληλα έχουν αυξηθεί τα μονά αποδεκτά παιχνίδια. Όλα τα ματς των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων παίζονται μόνα τους, καθώς και σε live στοίχημα.

Στο νέο κουπόνι υπάρχουν αποδόσεις για τα ημίχρονα-τελικά, για τα under-over 3,5, καθώς και η ένδειξη για το σύνολο των διαθέσιμων αγορών ανά αγώνα.

Το κουπόνι του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» περιλαμβάνει μόνο μέρος της προσφοράς σε επίπεδο αγώνων και αγορών. Για την πλήρη προσφορά ο παίκτης πρέπει να επισκέπτεται το opap.gr ή να κατεβάσει την εφαρμογή OPAPP.

Η νέα εποχή του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ξεκίνησε, με περισσότερη δράση, πιο πολλούς αγώνες για ποντάρισμα, ακόμη και σε όλο το εικοσιτετράωρο και μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA