"Υπάρχουν από την οικογένεια Μητσοτάκη η Ντόρα και ο Κυριάκος, είναι και οι δύο αξιόλογα πρόσωπα. Εμένα με ενδιαφέρει το τρίτο πρόσωπο που δεν λέγεται και Μητσοτάκης, που λέγεται Κώστας Μπακογιάννης" δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ αναλύοντας την παρουσία του Β. Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ τόνισε ότι "είναι ανάγκη να ξεφύγουμε από τη πιστοποίηση της αυθεντικότητας. Έγινε με τον κ. Μεϊμαράκη αυτή η πιστοποίηση της αυθεντικότητας, της λαϊκότητας, δεν δούλεψε και νομίζω η στροφή πρέπει να είναι προς την άλλη κατεύθυνση, δηλαδή, τον εξευρωπαϊσμό της χώρας. Να πιάσει (η ΝΔ) τους μοντέρνους νέους, πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών."

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι δεν είναι οπαδός του ωστόσο υπογράμμισε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του Κώστα Μπακογιάννη επισημαίνοντας ότι έχει "λαμπρές μαρτυρίες για τη δράση του στη Κεντρική Ελλάδα, για το άνοιγμά του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, για την πρωτοτυπία της σκέψης του και για την εργατικότητά του. Ας κάνει ένα βήμα να τον γνωρίσουμε καλύτερα» τόνισε χαρακτηριστικά.