Αποστόλου: «Θα προστατεύσουμε τις αδικημένες κοινωνικές ομάδες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποστόλου: «Θα προστατεύσουμε τις αδικημένες κοινωνικές ομάδες»

Αποστόλου: «Θα προστατεύσουμε τις αδικημένες κοινωνικές ομάδες»
Οι αδικημένες και μη ευνοημένες κοινωνικές ομάδες εξακολουθούν να στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει «Στο ΧΩΝΙ», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου...

Η κυβέρνηση πρόκειται να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γι’ αυτές, όπως για παράδειγμα τους αγρότες, τα μέτρα για τους οποίους δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί.

Αντίθετα, όπως τονίζει ο κ. Αποστόλου, ετοιμάζονται εναλλακτικές προτάσεις για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος, προωθείται η έγκαιρη εκταμίευση των επιδοτήσεων και προβλέπονται πρόσθετες πηγές χρηματοδότησης από κοινοτικά και εθνικά προγράμματα.

Τονίζει ότι «ο έλεγχος του συστήματος θα βοηθήσει τους πραγματικούς παραγωγούς φορολογικά, θα συμβάλλει στην άνοδο των τιμών παραγωγού, θα περιορίσει τη φοροδιαφυγή, θα περιορίσει τις παράνομες εισαγωγές και «ελληνοποιήσεις», αλλά και θα μειώσει αισθητά τις τιμές καταναλωτή».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή, τονίζοντας ότι το αγροτικό επάγγελμα έχει και στη χώρα μας μέλλον, αρκεί να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και βέβαια να έχουν πάντα οι αγρότες το μυαλό τους στην αγορά και όχι μόνον στις επιδοτήσεις.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA