Ελλάδα - Ουγγαρία 4-3: Επιτέλους νίκη για την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ελλάδα - Ουγγαρία 4-3: Επιτέλους νίκη για την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλάδα - Ουγγαρία 4-3: Επιτέλους νίκη για την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)Χρειάστηκε να φτάσουμε στην δέκατη και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016, προκειμένου να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη...

ΒΙΝΤΕΟ
Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, αποφασισμένη να πετύχει έστω και στο φινάλε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2016. Η ομάδα του Κώτσα Τσάνα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, με τον Σταφυλίδη να κάνει το 1-0 στο 5' με ένα όμορφο σουτ, μετά από ασίστ του Κίτσιου. 

Η "γαλανόλευκη" είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το 20', ωστόσο στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις των Ούγγρων.

Η αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν κακή, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 26', με κεφαλία του Λόβρενσιτς, έπειτα από σέντρα του Τζούτζακ. Οι Ούγγροι θα μπορούσαν να κάνουν την ολική ανατροπή πριν το ημίχρονο, αλλά οι καλές τελικές προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απλά απολαυστικό, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τις άμυνες τους και να σκέφτονται μόνο το πως θα βάλουν γκολ στην επίθεση. Ο Νέμεθ με κοντινή προβολή έκανε το 1-2 στο 55', με την Εθνική μας να απαντάει άμεσα και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 57' με τρομερό γκολ του Ταχτσίδη, έπειτα από όμορφη συνεργασία του σκόρερ με τους Μήτρογλου και Μάνταλο.

Ο πεισματάρης Νέμεθ έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ (2-3) την Ουγγαρία με ωραίο γκολ στο 75', ωστόσο και πάλι οι παίκτες του Τσάνα απάντησαν άμεσα, με τον Μήτρογλου να κάνει το 3-3 στο 79'.

Την επική ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κονέ. Ο Χολέμπας σέντραρε από τα αριστερά και ο Έλληνας μέσος με καρφωτή κεφαλία έκανε το 4-3, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2016.

ΕΛΛΑΔΑ (Τσάνας): Καρνέζης, Κίτσιου, Σταφυλίδης (35' Χολέμπας), Μόρας, Παπασταθόπουλος (64' Τζανετόπουλος), Πέλκας, Μάνταλος (72' Κονέ), Ταχτσίδης, Σάμαρης, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Στορκ): Κίραλι, Κάνταρ, Φιόλα, Έλεκ, Ντζούντζακ (71' Κάλμαρ), Νέμεθ, Γκέρα (71' Νάγκι), Μπόντε, Λεάντρο, Γιουχάζ, Λόβρεντσιτς (62΄Νίκολιτς).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA